Hi I'm back!

Saturday, January 1, 2011

Day 02 (of revenge)

Day 02- The meaning behind your Blog name

her blog okay.her blog's name.

COGITATION

cogitation eh? gapo dio tu?

menurut pakcik google translator,
sila click sini
 
hur = cogitation
cogitation = renungan
renungan = muse
muse = favourite band aku dulu


jadi


hur = muse?


lolz.
haha.. tak.. langsung tak.sorry to say. tak ngam langsung.tolonglah,jangan bagi pun.

:D

okay - okay..

serius - serius sikit.


cog·i·tate  (kj-tt)
intr. & tr.v. cog·i·tat·ed, cog·i·tat·ing, cog·i·tates
To take careful thought or think carefully about; ponder. 
See Synonyms at think


i think i want to think think and think to think back things


aku rasa dia ni dok letak nama blog dia agitation cogitation sebab
1) dia suka temenung
2) dia suka ikan temenung
3) dia suka ponder, wonder, hur in holidayland. ha bagus la tu
4) dan kemudian dia akan start emo sebab fikir banyak sangat.goodgirl.


she really good at thinking. seriously. sampai thrombose neurons kena block dek pemikiran yang melimpah ruah banyaknya tidak berskala




okay da cukup 5 minit. hari ini tandus tiada idea nak merapu.saya mengakhiri utusan saya denngan serangkap pantun (kot)


ikan temenung,ikan kerapu..
kenapa kat sini tak de jual keropok lekor.


makan sayur dengan kuah,
happy birthday kat alica.





jadi moral of the story.. carila moral of the story dengan sendiri.belajar sendiri dari diri sendiri dan kadang kadang orang lain pun boleh.ikut suka hati lah.sekian

6 comments:

hUr said...

ohhh, aku pun pemikir jugak ke. patut laaaaaaa. hahaha :p

Syafinaz Alizaini said...

ko pikir lain version.aku lain version

siti rahmah bahrom said...

hahaaaa senget la otak ko in

Syafinaz Alizaini said...

melintang ke arah 48 darjah timur daya :D

Anonymous said...

"sila jangan dekati dia pabila dia tgh bad mood. seriously, stay away from her :p"

Sejak bila irna? sejak bila?

Syafinaz Alizaini said...

haha.. dont get me wrong kai,i'm not turning into cannibal or whatsoever pn..
still the same :p