Hi I'm back!

Monday, January 24, 2011

sayang (-) 9

aku tinggalkan semua benda sebab kau
aku tinggalkan kekasih aku depan mata sebab kau
aku belajar apa yang kau nak, apa yang kau suka,
mana asal usul kau,hobi kau, kegiatan kau, suka makan apa semua, semua aku tahu.
walaupun aku sendiri tak tahu entah apa future aku dengan kau nanti.

aku tahu je perangai kau tu tak delah elok mana pun.
kejap ada kat perempuan lain, kejap dengan lelaki, budak pon kau sapu.
sebab penyaket kau ni, ubat-ubat kau semua aku hafal jugak.

tapi asal exam tadi suruh lukis muka kau pulak weh >,<"


nah. aku nak link blog aku kat profesor.

lain kali kena tengok rupa dulu ye. tak kenal makan tak cinta.
i love pelesit parasit.



6 comments:

Anis Amirah Nawawi said...

hahahahahahahaha

PeCo said...

=,=

hUr said...

best la. lukis pisang.

haha

ko patut tgk flagellates ak. comel.

khairi malik said...

acanthamoeba aku lebih comel. Ada spiky2 ntah hape2 lagi.

Nak bagi dpt markh lebih, aku siap kaler2 dgn pen warna-warni. Merah, pink, biru kuning ijau sume ade, haha

kepalakotak said...

LOL.

Syafinaz Alizaini said...

anis
kaver gelak anis.. kaver sket :p

peco
o,0"

hur
lukisan flagellates aku mcm agar2 yg da kene pijak

khairi
kalaulah aku bawak colour magic aku, da lama aku lukis rainbow skali jadi background

kepalakotak
-,-"