Hi I'm back!

Saturday, January 22, 2011

PBL


problem before landing

semalam aku mimpi.
mimpi mainan tidur la sangat.
eh,apsal masa tidur pun boleh main.paradox.
bila aku da masuk REM tu, gelombang beta melambung lambung teleport aku kat satu tempat yang sangat best.
hai ibu! hai meja!, ni tempat aku makan, hai jam, hai hai haii semua!
tapi kat sebelah aku ada orang lain.pelik. asing. hai jugak lah.. >,<"apa kau buat kat sini.

ni bukan mainan tidur da ni, ni dah bikin main perasaan aku.


harini ada orang hati ringan sangat sampai boleh tercampak dari bonet teksi.
padanlah dekat teksi tu ada hati yang kena gantung.
kemudian aku nampak ada orang muka berseri-seri
susah payah dia idam. last-last tercapai jugak impian. semoga kekasih hati kau tu menemani hari hari sunyi kau la ye. aku sapot je.. benefit kepada kau dan seisi rumah.
ok aku da dengar bunyi ting!
kekasih kau da bagi isyarat kek kau da masak.

lepasni aku pun nak try letak hati dalam oven je lah.

-z-


9 comments:

hUr said...

saya sudah jumpa kebahagiaan saya.

anda, bila lagi?

ting!

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

ting... bermakne entry ni.

khairi malik said...

x paham..hur, ekspelain plis

Anonymous said...

hur...congrates..
semoga si dia yang bertapak di hati kamu ni....akan mmbahagiakanmu sepanjang masa...btw..dah kata..jodoh tu dtg macam2 cara...see...dekat fathalla pon leh jatuh hati...=)

Syafinaz Alizaini said...

hur
ting!

ema
ter-bermakna

khairi
-

anonymous
cinta 2-3 kali usha. tapi benda sama

Anonymous said...

erm...manusia mmg rambang mata...
kadang2 dia x pasti apakah sebenarnya cinta...

seperti aku...masih x pasti..

Syafinaz Alizaini said...

xpe2, usaha lagi -.-"

PeCo said...

tingginya bahasa sastera >,<!!!

Syafinaz Alizaini said...

setinggi-tinggi tumpai melompat akhirnya terjun lombong juga